Oregano (Pamajorán obyčajný) - Origanum vulgare
Oregano je aromatická bylina s teplou, jemne ostrou, horkastou chuťou. Tvorí základnú zložku najmä talianskej kuchyne a to...
Paprika sladká granulovaná (Paprika ročná) - Capsicum annuum
Všetky druhy papriky pochádzajú z Ameriky a po prvýkrát boli v Európe vysadené v Španielsku, kde sa začali tieto...
Paprika koreninová sladká mletá 200 ASTA
Všetky druhy papriky pochádzajú z Ameriky a po prvýkrát boli v Európe vysadené v Španielsku, kde sa začali tieto plody sušiť a mlieť na...
Sladká paprika údená je intenzívne aromatický kulinársky doplnok, ktorý dodáva jedlám jedinečnú, údenú chuť. Jeho jemná sladkosť dokonale ladí s jeho jemnou ohnivou príchuťou,...
Paprika zelená - lupienky
Vhodná na prípravu dusených jedál, polievok, jedál z vajíčok, nátierok a omáčok. Jej chuť je lahodná a nevtieravá, nie je štipľavá.
Paštrnák pripomína vhľadom petržlen, avšak paštrnák má viac výživnej hodnoty. Je žltej farby, dužina je biela a šťavnatá. Obsahuje veľa vitamínov, hlavne vitamín C, vitamíny B a...
Paštrnák pripomína vhľadom petržlen, avšak paštrnák má viac výživnej hodnoty. Je žltej farby, dužina je biela a šťavnatá. Obsahuje veľa vitamínov, hlavne vitamín C, vitamíny B a...
Petržlenová vňať (Petržlen záhradný) - Petroselinum crispum
Petržlenová vňať má ľahko korenistú vôňu s náznakom anízu a citrónu, chuť je bylinná a šťavnatá. Je jednou z mála...
Pomarančová kôra pochádza z kôry čerstvých pomarančov, je aromatická, má sladkokyslú chuť. Jej využitie poznáme v našich končinách najmä pri príprave sladkých jedál...
Pór sa používa najmä do polievok, omáčok alebo na chlieb. Určite by však nemal chýbať ani v rybacej polievke a ako prísada pri pečení ryby a krabov. Taktiež sa veľmi hodí k...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií