Cibuľa sušená, vločky - Allium cepa
Cibuľa sa používa aj ako korenina, aj ako zelenina. Má výraznú špecifickú arómu a chuť, mnohokrát tvorí základ prípravy jedál. Je plná živín:...
Kôra citrónov má príťažlivú delikátnu vôňu, je univerzálnym prostriedkom na okyslenie jedál a nápojov. V našej kuchyni ju často používame pri príprave sladkých dezertov a...
Černuška siata (Nigella sativa)
Černuška siata, známa aj ako čierna rasca, je rastlina, ktorá sa využíva nie len na posýpanie slaného pečiva, ale aj ako zložka koreniacich...
Sušené, mleté čierne korenie je jedným z najbežnejších korení v západnej kuchyni. Zvyčajne sa označuje jednoducho ako „paprika“ a nachádza sa takmer na každom jedálenskom...
Čierne korenie drvené - Piper nigrum
Čierne korenie má lahodnú, ovocnú, pálivú arómu s drevitým a citrusovým nádychom. Chuť je pálivá čistá a prenikavá. Túto koreninu nerozlučne...
Čierne korenie mleté prémium - Piper nigrum
Čierne korenie má lahodnú, ovocnú, pálivú arómu s drevitým a citrusovým nádychom. Chuť je pálivá čistá a prenikavá. Túto koreninu...
Estragón (Palina dračia) - Artemisia dracunculus
Listy estragónu sú sladko aromatické, s náznakom anízu, sladkého drievka alebo borovicovej arómy. Chuť je výrazná s korenistým...
Horčičné semienko hnedé celé - Sinapis alba
Horčica hnedá sa vyskytuje v južnej Európe a západnej Ázii. V západnej kuchyni sa celé semená používajú ako korenie do nakladanej...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií