Koreninová zmes typická pre oblasť Kuby. Svojou sladkastou chuťou dodáva exotický nádych najmä pokrmom typických pre oblasť Karibu. Vhodné na prípravu marinád, na rôzne druhy...
Tradičná grécka zmes Gyros je známa po celom svete. Ochutiť ňou môžete nielen tradičný grécky pokrm Gyros ale výborne sa hodí aj na všetky druhy mäsa vhodného na grilovanie...
Harissa je štipľavá zmes korenia, ktorá sa bežne používa najmä v Tunisku ale aj v ďalších severoafrických krajinách na ochutenie všetkých druhov jedál ako sú polievky, dusené...
Výskyt
Honeybush pochádza z Južnej Afriky, najmä z oblasti Kapského polostrova. Získava sa z listov a stoniek rastlín rodu Cyclopia.
Je príbuzný čaju rooibos, ale má jemnejšiu...
Horčičné semienko hnedé celé - Sinapis alba
Horčica hnedá sa vyskytuje v južnej Európe a západnej Ázii. V západnej kuchyni sa celé semená používajú ako korenie do nakladanej...
Horčičné semienko žlté celé - Sinapis alba
Horčica žltá sa vyskytuje v južnej Európe a západnej Ázii. V západnej kuchyni sa celé semená používajú ako korenie do nakladanej...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií