Kôra citrónov má príťažlivú delikátnu vôňu, je univerzálnym prostriedkom na okyslenie jedál a nápojov. V našej kuchyni ju často používame pri príprave sladkých dezertov a...
Černuška siata (Nigella sativa)
Černuška siata, známa aj ako čierna rasca, je rastlina, ktorá sa využíva nie len na posýpanie slaného pečiva, ale aj ako zložka koreniacich...
Prineste autentickú chuť Balkánu priamo do svojej kuchyne s našou koreninovou zmesou na čevapčiči. Táto starostlivo vyvážená zmes obsahuje tie najlepšie bylinky a korenie, ktoré...
Čierne korenie drvené - Piper nigrum
Čierne korenie má lahodnú, ovocnú, pálivú arómu s drevitým a citrusovým nádychom. Chuť je pálivá čistá a prenikavá. Túto koreninu nerozlučne...
Čierne korenie mleté prémium - Piper nigrum
Čierne korenie má lahodnú, ovocnú, pálivú arómu s drevitým a citrusovým nádychom. Chuť je pálivá čistá a prenikavá. Túto koreninu...
Estragón (Palina dračia) - Artemisia dracunculus
Listy estragónu sú sladko aromatické, s náznakom anízu, sladkého drievka alebo borovicovej arómy. Chuť je výrazná s korenistým...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií