Allusi food
Požlt farbiarsky, známy tiež ako nepravý šafrán, má nenápadnú bylinnú arómu trochu pripomínajúcu vôňu kože. Používa sa na farbenie ryže, polievok, duseného mäsa, najmä...
Kód: 5
Kód: 409/50G
Korenie s výraznou arómou sušených bylín, ktoré sa vyskytujú v oblasti Provensálska. Používa sa na ochutenie dusenej zeleniny, rýb, grilovaného mäsa ( kuracie, králičie,...
Kód: ALLZD023
Kód: 406/70G
Španielska zmes korenia, známa pre oblasť Andalúzie. Vhodná na ochutenie najmä kuracieho a bravčového mäsa. Pred použitím vhodné pridať olivový olej a marinovať mäso...
Kód: ALLZD024
Kód: 412/70G
Zmes korenia známa pre oblasť blízkeho východu. Vhodná na ryžu, kuracie a jahňacie mäso, strukoviny a tradičné arabské jedlá. Pri opekaní na panvici odporúčame pridať rozdrvené...
Kód: ALLZD025
Kód: 424/70G
Lahodné orientálne korenie typické pre severnú Afriku vhodné na prípravu kuracieho, hovädzieho a baranieho mäsa, kus kus, ryžu, či zeleninu.
Kód: ALLZD026
Rasca celá (Rasca lúčna) - Carum carvi
Vôňa rasce je ostrá a súčasne ako chuť teplá, trpkosladká, korenistá, s podtónom sušenej pomarančovej kôry a anízu. V strednej Európe sa...
Kód: 14
Rasca celá (Rasca lúčna) - Carum carvi
Vôňa rasce je ostrá a súčasne ako chuť teplá, trpkosladká, korenistá, s podtónom sušenej pomarančovej kôry a anízu. V strednej Európe sa...
Kód: 13
Rimska rasca mletá (Rascovec obyčajný) - Cuminum cyminum
Vôňa rímskej rasce je výrazná, ťažká, korenisto sladká a trochu štipľavá. Jej aróma sa zvýrazní, ak sa opečie či už...
Kód: 12
Stránka 11 z 13 -
152 položiek celkom