Allusi food
Paštrnák pripomína vhľadom petržlen, avšak paštrnák má viac výživnej hodnoty. Je žltej farby, dužina je biela a šťavnatá. Obsahuje veľa vitamínov, hlavne vitamín C, vitamíny B a...
Kód: 17
Zmes korenia vhodná predovšetkým na prípravu perníkov a medovníkov.
Kód: 732
Petržlenová vňať (Petržlen záhradný) - Petroselinum crispum
Petržlenová vňať má ľahko korenistú vôňu s náznakom anízu a citrónu, chuť je bylinná a šťavnatá. Je jednou z mála...
Kód: 67
Kód: 388/56G
Zmes korenia je vhodná na prípravu typických gréckych jedál, ako souvlaki, musaka, grécky šalát, ale aj na zeleninu, syr, hydinu a jahňacie mäso.
Kód: ALLZD022
Pomarančová kôra pochádza z kôry čerstvých pomarančov, je aromatická, má sladkokyslú chuť. Jej využitie poznáme v našich končinách najmä pri príprave sladkých jedál...
Kód: 58
Pór sa používa najmä do polievok, omáčok alebo na chlieb. Určite by však nemal chýbať ani v rybacej polievke a ako prísada pri pečení ryby a krabov. Taktiež sa veľmi hodí k...
Kód: 16
Pór sa používa najmä do polievok, omáčok alebo na chlieb. Určite by však nemal chýbať ani v rybacej polievke a ako prísada pri pečení ryby a krabov. Taktiež sa veľmi hodí k...
Kód: 15
Požlt farbiarsky, známy tiež ako nepravý šafrán, má nenápadnú bylinnú arómu trochu pripomínajúcu vôňu kože. Používa sa na farbenie ryže, polievok, duseného mäsa, najmä...
Kód: 5
Kód: 409/50G
Korenie s výraznou arómou sušených bylín, ktoré sa vyskytujú v oblasti Provensálska. Používa sa na ochutenie dusenej zeleniny, rýb, grilovaného mäsa ( kuracie, králičie,...
Kód: ALLZD023
Kód: 406/70G
Stránka 10 z 13 -
146 položiek celkom