Allusi food
Vhodné na polievky, omáčky, šaláty, mäso, ryby, marinády, zmesi korenín alebo na ozdobu jedál.
Kód: 19
Paradajkový prášok je vyrobený sušením a následným pomletím surovej zeleniny, čím si zachováva svoje zdraviu prospešné a chuťové...
Kód: 3
Paštrnák pripomína vhľadom petržlen, avšak paštrnák má viac výživnej hodnoty. Je žltej farby, dužina je biela a šťavnatá. Obsahuje veľa vitamínov, hlavne vitamín C, vitamíny B a...
Kód: 18
Paštrnák pripomína vhľadom petržlen, avšak paštrnák má viac výživnej hodnoty. Je žltej farby, dužina je biela a šťavnatá. Obsahuje veľa vitamínov, hlavne vitamín C, vitamíny B a...
Kód: 17
Zmes korenia vhodná predovšetkým na prípravu perníkov a medovníkov.
Kód: 732
Petržlenová vňať (Petržlen záhradný) - Petroselinum crispum
Petržlenová vňať má ľahko korenistú vôňu s náznakom anízu a citrónu, chuť je bylinná a šťavnatá. Je jednou z mála...
Kód: 67
Kód: 388/56G
Zmes korenia je vhodná na prípravu typických gréckych jedál, ako souvlaki, musaka, grécky šalát, ale aj na zeleninu, syr, hydinu a jahňacie mäso.
Kód: ALLZD022
Pomarančová kôra pochádza z kôry čerstvých pomarančov, je aromatická, má sladkokyslú chuť. Jej využitie poznáme v našich končinách najmä pri príprave sladkých jedál...
Kód: 58
Pór sa používa najmä do polievok, omáčok alebo na chlieb. Určite by však nemal chýbať ani v rybacej polievke a ako prísada pri pečení ryby a krabov. Taktiež sa veľmi hodí k...
Kód: 16
Pór sa používa najmä do polievok, omáčok alebo na chlieb. Určite by však nemal chýbať ani v rybacej polievke a ako prísada pri pečení ryby a krabov. Taktiež sa veľmi hodí k...
Kód: 15
Stránka 10 z 13 -
152 položiek celkom