Nezameniteľná chuť praženej cibule dodá vašim jedlám jedinečnosť a šmrnc. Hodí sa najmä na šaláty, hot-dog, hamburger alebo na jedlá japonskej kuchyne, kde je veľmi obľúbená.
Kôra citrónov má príťažlivú delikátnu vôňu, je univerzálnym prostriedkom na okyslenie jedál a nápojov. V našej kuchyni ju často používame pri príprave sladkých dezertov a...
Černuška siata (Nigella sativa)
Černuška siata, známa aj ako čierna rasca, je rastlina, ktorá sa využíva nie len na posýpanie slaného pečiva, ale aj ako zložka koreniacich zmesí...
Černuška siata (Nigella sativa)
Černuška siata, známa aj ako čierna rasca, je rastlina, ktorá sa využíva nie len na posýpanie slaného pečiva, ale aj ako zložka koreniacich...
Sušené, mleté čierne korenie je jedným z najbežnejších korení v západnej kuchyni. Zvyčajne sa označuje jednoducho ako „paprika“ a nachádza sa takmer na každom jedálenskom...
Čierne korenie drvené - Piper nigrum
Čierne korenie má lahodnú, ovocnú, pálivú arómu s drevitým a citrusovým nádychom. Chuť je pálivá čistá a prenikavá. Túto koreninu nerozlučne...
Čierne korenie mleté prémium - Piper nigrum
Čierne korenie má lahodnú, ovocnú, pálivú arómu s drevitým a citrusovým nádychom. Chuť je pálivá čistá a prenikavá. Túto koreninu...
Estragón (Palina dračia) - Artemisia dracunculus
Listy estragónu sú sladko aromatické, s náznakom anízu, sladkého drievka alebo borovicovej arómy. Chuť je výrazná s korenistým...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií